Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2015 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 9 februarie 2015 ora 14:00

3. Scrisoarea domnului Tiberiu Nițu, Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale față de domnul deputat Borbely Laszlo, fost Ministru al Mediului și Pădurilor
la Comisia juridică,de disciplină și imunități consultă

Scrisoarea domnului Tiberiu Nițu, Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale față de domnul deputat Borbely Laszlo, fost Ministru al Mediului și Pădurilor Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Scrisoarea a fost trimisă la Comisia juridică, astăzi.

Domnul Liviu-Bogdan Ciucă:

Termen?

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Nu avem la începerea urmăririi penale, avem numai la arestare și reținere preventivă, este în statutul deputatului și senatorului. Aici nu pot să pun eu termen. Există vreun termen în regulament?

Domnul Liviu-Bogdan Ciucă:

Nu, dar ni s-a dat data trecută.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Vi s-a dat generat de arestarea preventivă. Adică noi am fost într-o situație de excepție pe care am avut, că în același dosar s-a cerut arestarea și atunci nu puteam să votăm după arestare cauza de începere a urmăririi penale. Și am fost condiționați de cele trei zile pe care le avem în statut. Altfel nu există termen. Dacă dumneavoastră ne informați, eu zic cât de repede se poate. Există vreun termen în regulament? Nu. Mulțumesc foarte mult. Staff-ul tehnic îmi spune că nu este termen. O trimitem la comisie, de aici încolo depinde de dumneavoastră. Dar atenție mare că va fi urmărit acest dosar. De câte ori luați câte o decizie, vă rog frumos să ne informați, pe noi, Biroul permanent.

Trecem direct la pct.9.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 16 octombrie 2021, 18:13
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro