DECIZIE DE CONVOCARE

În categoria Documente29 iulie 2020

DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru perioada 01 - 19 august 2020.

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 03 august 2020


primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Vești bune pentru clujeni: șantierele Autostrăzii Transilvania prind din nou contur

Pe lângă combaterea efectelor pandemiei și restartarea economiei naționale, Executivul și-a fixat ca prioritate reluarea șantierelor din infrastructură rămase fără activitate în ultima perioadă.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 03 august 2020


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Ungaria, Olanda, Marea Britanie, Slovenia, Italia, Elveția, Danemarca, Cipru, Austria, Cehia, Grecia, Belgia. Acestea sunt țările care au inclus România pe "lista roșie". În aceste țări, românii vor trebui să stea în izolare, să prezinte teste Covid-19, făcute pe banii lor, sau să fie supuși testării aleatorii. Cu alte cuvinte, restricții...

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 03 august 2020


primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Recentele declarații ale Guvernului de la Varșovia și implicit demersurile începute în Polonia de a se retrage din Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice - cunoscută și sub numele de Convenția de la Istanbul, adoptată în anul 2011- sunt îngrijorătoare. Polonia a semnat acest tratat în anul 2012, când Executivul de atunci era condus de Donald Tusk.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 03 august 2020


primită de la doamna deputat Beatrice Tudor (Grupul parlamentar al PSD)
Beatrice Tudor (PSD): Orban să zică clar și răspicat: are sau nu bani de alocații? Și dacă are, de ce nu îi dă?

Deputatul PSD, Beatrice Tudor, acuză Guvernul României condus de PNL și Ludovic Orban, că abuzează de dreptul de a emite ordonanțe de urgență pentru a amâna dublarea alocațiilor pentru copii. În acest sens, Beatrice Tudor arată că atât Ministerul Justiției, cât și Consiliul Legislativ, demontează pur și simplu încercarea lui Orban de a nu mări alocațiile prin OUG.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 03 august 2020


primită de la domnul deputat Vasile Cîtea (Grupul parlamentar al PSD)
Originea crizei sanitare

Președintele Iohannis a avut o revelație de natură științifico - politico - social - electorală: a descoperit originea crizei sanitare care răscolește România.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult