COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 martie 2018

În perioada 14-16 martie, o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan din Parlamentul României, condusă de domnul deputat Victor Paul Dobre, președintele grupului, a efectuat o vizită la Baku, ca urmare a invitației primite de la omologul azer, domnul Azay Guliyev.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 martie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu-Augustin Ilișanu (Grup PSD)
„România face un pas înainte în politica ecologică“

Prin declarația politică „România face un pas înainte în politica ecologică“, deputatul băcăuan Claudiu-Augustin Ilișanu, membru în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic, salută adoptarea proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 249/2015 și care vizează transpunerea Directivei (UE) 2015/720 a Parlamentului European și a Consiliului din 29 aprilie 2015 de modificare a Directivei 94/62/CE privind reducerea consumului de pungi de transport din plastic subţire.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 martie 2018

În perioada 13 - 14 martie 2018, la Baku, în Azerbaidjan, a avut loc Conferința internațională “Rolul parlamentarilor în sprijinirea cooperării economice și a legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii", organizată de Parlamentul Republicii Azerbaidjan, în cooperare cu Grupul de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRSG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 martie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Deputat Constantin Codreanu: ”Restaurarea clădirii Sfatului Țării din Chișinău, Departamentul Centenar, un Acord cu Republica Moldova privind spațiul cultural și spiritual comun, susținerea minorității aromâne înrudite din Albania – câteva subiecte importante pe agenda discuției de lucru cu ministrul Culturii și Identității Naționale”

Sâmbătă, 17 martie 2018, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a avut o întâlnire de lucru cu domnul George Vladimir Ivașcu, ministrul Culturii și Identității Naționale. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului, într-o atmosferă călduroasă și constructivă.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 martie 2018


primită de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
Redați Universității Cluj „Baza Sportivă Dan Anca”!

Stimați consilieri locali, Domnule primar Emil Boc,

Universitatea Cluj este mai mult decât o echipă de fotbal pe care o iubești sau nu, este o mândrie a comunității, un simbol al românismului din Ardeal, “nu ură, ci camaraderie, nu victorie personală, ci victoria națiunii”.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult