Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre

În categoria Anunțuri 22 iunie 2021

Parlamentul României, prin Președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, deține Președinția în exercițiu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), în a doua jumătate a acestui an.

Vezi detalii

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 septembrie 2021


primită de la domnul deputat Dan Constantin Șlincu (Grupul parlamentar al PSD)
Profesorii și angajații din învățământ au fost permanent umiliți de guvernanții Dreptei, fiind printre categoriile profesionale cel mai prost plătite!

Profesorii și toți angajații din educație, după ce au fost abandonați de guvernanți și au fost lăsați singuri în lupta cu pandemia, fără testări permanente, fără alocări suplimentare de fonduri pentru achiziția de materiale de protecție, au fost umiliți atât de Guvernul Orban, cât și de Guvernul Cîțu prin anularea majorărilor salariale cuvenite conform legilor în vigoare.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 septembrie 2021


primită de la domnul deputat Vasile Toma (Grupul parlamentar al PSD)
PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii rutiere din România nu se mai poate folosi de justificări și scuze în fața inacțiunii și delăsării.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 septembrie 2021


primită de la domnul deputat Cristian-Paul Ichim (Grupul parlamentar USR)
Colectarea selectivă, un deziderat în așteptare

Nu mai constituie un secret pentru nimeni importanța colectării selective în rândul populației. Toate țările din Uniunea Europeană și-au asumat ținte de colectare și reciclare. Rezultatele din România stagnează de câțiva ani, având în vedere rata mică de colectare, mai ales la nivel local.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 septembrie 2021


primită de la doamna deputat Raisa Enachi (Grupul parlamentar AUR)
„Pacea se construiește având grijă de cei mai vulnerabili!”

În fiecare an, pe 21 septembrie este sărbătorită Ziua Internațională a Păcii, devenind ziua în care conflictele armate, violența și focurile încetează timp de 24 de ore! Încetarea temporară a focului într-o zonă de război este convenită pentru accesul ajutorului umanitar! Marcarea acestei zile propune o dată asumată la nivel internațional pentru ca umanitatea să se dedice păcii și să contribuie la construirea culturii păcii.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 septembrie 2021


primită de la domnul deputat Marius Eugen Ostaficiuc (Grupul parlamentar al PSD)

Românii au nevoie de o alternativă la guvernare. Golful și plimbările pe plajă nu scot țara din criză! În timp ce alții se chinuie să nu scape ciolanul din gură și se dau de ceasul morții că vor binele țării, se conturează o alternativă la ceea ce se întâmplă astăzi la vârful guvernării.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult