DOCUMENTE DE INTERES

În categoria Documente28 iunie 2017

Scrisoare din partea domnului Mihai Tudose, candidat desemnat pentru funcția de prim-ministru
Lista Guvernului - propuneri (CV-uri și Avize consultative)
Programul de guvernare 2017-2020
Repartizarea candidaților propuși la funcția de membru al Guvernului pentru audierea la comisiile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 29 iunie 2017


primită de la domnul deputat Angel Tîlvăr (Grup PMP)
privind recentele evoluții care privesc România în domeniul traficului de persoane

Traficul de persoane este unul dintre cele mai grave flageluri cu care România, ca stat european modern, continuă să se confrunte. Cu toate că amploarea acestuia este în scădere față de anii anteriori, gravitatea sa reprezintă o sursă continuă de preocupare, atât din cauza faptului că afectează categorii vulnerabile de cetățeni români, cât și a pericolului social extrem de serios pe care îl reprezintă rețelele structurate de traficanți.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 iunie 2017


primit de la domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Dodonii vin și pleacă, iar cooperarea militară dintre București și Chișinău rămâne

Marți, 27 iunie, parlamentarii din Camera Deputaților au dezbătut proiectul de lege privind ratificarea Protocolului de Amendare, semnat la București, la 1 decembrie 2016, a Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind cooperarea în domeniul militar, semnat la Chișinău, la 20 aprilie 2012, ratificat pin Legea nr.75/2013.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 29 iunie 2017


primit de la președintele Comisiei juridice, de disciplină și imunități, domnul deputat Eugen Nicolicea (Grup PSD)

Comisia juridică, de disciplină și imunități organizează joi, 29 iunie, începând cu ora 10.00, conferința „Soluții legislative pentru implementarea deciziei pilot a CEDO privind condițiile de detenție în penitenciare” (sala “Mihai Viteazul”, nivel P1).

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 iunie 2017

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc miercuri, 28 iunie, începând cu ora 16.30 (la Camera Deputaților, sala "Barbu Catargiu", nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 iunie 2017


primit de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
PNL – în conducerea Comisiei speciale pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri

Grupurile parlamentare reunite ale PNL m-au desemnat să fac parte din conducerea Comisiei speciale pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru Întregirea Neamului, în calitate de vicepreședinte, o onoare și o mare responsabilitate în același timp, pentru care le mulțumesc colegilor mei. Alături de mine, au mai fost susținuți pentru a face parte din acest organism colegii mei, Iuliana Scântei și Dumitru Oprea.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult