ANGAJAREA RĂSPUNDERII GUVERNULUI

În categoria Documente11 decembrie 2019

PL-x 655/2019 Proiectul de Lege privind unele măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020
PL-x 656/2019 Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane
PL-x 657/2019 Proiectul de Lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 11 decembrie 2019


primit de la doamna deputat Eliza-Mădălina Peța-Ștefănescu (Grupul parlamentar al PSD)
Pădurile românești pot fi protejate fără a minți cu disperare

Raportarea prezentată recent de Inventarul Forestier Național potrivit căreia 38 de milioane de metri cubi de lemn se taie anual în România, din care președintele României a concluzionat că jumătate reprezintă tăieri ilegale, a fost demontată atât de institutul de Cercetări Agricole și Silvice, cât și de Academia de Studii Agriole și Silvice.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 11 decembrie 2019


primită de la doamna deputat Alexandra Presură (Grupul parlamentar al PSD)
“Prima Casă”, o altă măsură neinteresantă pentru Guvernul PNL

Au jucat rolul moraliștilor în perioada în care s-au aflat în opoziție, iar acum, în poziția de gurvenanți, ne arată clar că vântul liberal nu a bătut și nu va bate niciodată pentru români. Altfel cum se explică intenția ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, să ruineze programul „Prima Casă”, doar pentru că nu i-a stârnit interesul personal?

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 11 decembrie 2019


primit de la doamna deputat Oana Mioara Bîzgan-Gairal (neafiliat)
Beneficii fiscale pentru persoanele vârstnice care închiriază locuințe pentru elevi, studenți și tineri care părăsesc sistemul de protecție

Deputata independentă Oana Bîzgan a depus, miercuri, în Parlament o inițiativă legislativă care prevede acordarea de beneficii fiscale persoanelor vârstnice care oferă spre închiriere spații de locuit elevilor, studenților și tinerilor care părăsesc sistemul de protecție. De măsură ar urma să beneficieze pensionarii pentru limită de vârstă, pensie anticipată sau pensie anticipată parțială și tinerii din categoriile amintite anterior, cu vârste de până la 26 de ani.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 11 decembrie 2019


primit de la Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale

Marți, 10 decembrie 2019, a avut loc ședința Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, care a avut următoarea ordine de zi:

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 11 decembrie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Luni, 9 decembrie 2019, a avut loc întâlnirea dintre doamnele Biro Rozalia-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, Natalia Elena Intotero, membră a comisiei și delegația Grupului pentru relațiile cu Parlamentul României din cadrul Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse condusă de domnul Dmitri Victorovici Islamov, coordonatorul grupului.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult