INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 01 august 2019

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

Camera Deputaților a deschis astăzi înscrierile pentru un nou program de internship, care se va desfășura în perioada 14.10 - 13.12.2019. Pe durata desfășurării internshipului, internii vor primi o indemnizație lunară de internship, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Vezi detalii

ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2019


În categoria Comunicat de presa 14 august 2019

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților anunță că în perioada 12 august – 12 septembrie se primesc cererile de prelungire a acreditărilor permanente, precum și legitimațiile valabile în sesiunea anterioară, pentru aplicarea vizei care va permite accesul în instituție în sesiunea septembrie - decembrie 2019. Anexăm cererea tipizată de prelungire a acreditărilor permanente.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 august 2019


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Cu PSD, fals tratat de guvernare

România, de când PSD a preluat puterea, devine un stat lipsit de competitivitate, în care sectorul privat nu e stimulat pentru dezvoltare. Am ajuns să avem din nou un aparat administrativ supradimensionat, efectul fiind incapacitatea de reducere a birocrației și de asigurare a digitalizării serviciilor publice. Este un stat care există pentru sine, nu și pentru cetățeni.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 august 2019


primită de la președintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură, domnul deputat Lucian Bode (Grupul parlamentar al PNL)
Incompetența de la transporturi lovește din nou!
Domnule ministru Răzvan Cuc, cu recepții făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paștele Cailor!

În plin scandal legat de recepția loturilor 3 și 4 din autostrada Lugoj-Deva, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, lansează o fumigenă și promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor!

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 august 2019


primită de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Marilen Pirtea (Grupul parlamentar al PNL)
Rectificarea bugetară, între neasumarea greșelilor și perpetuarea iresponsabilității fiscal – bugetare. Educația devine victima deciziilor PSD – ALDE

„Rectificarea bugetară realizată de actualul Guvern este din nou ruptă din fantezia fiscal –bugetară a unor personaje decuplate de a realitățile economiei românești.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 13 august 2019


primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Rectificarea bugetară – orientată către progres

Luni, 12 august, a fost adoptată în ședința de guvern, rectificarea bugetară pe anul 2019.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult