Numirea unui membru în Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

În categoria ANUNȚ23 mai 2022

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au decis, în ședința comună din data de 18.05.2022, declanșarea procedurilor parlamentare pentru numirea unui membru în Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Candidaturile trebuie să îndeplinească criteriile prevăzute la art. 4 alin. (12) și (13) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, aprobată cu modificări și completări de Legea nr.160/2012, cu modificările și completările ulterioare.

Acestea se depun conform prevederilor art. 4 alin. (4) din OuG 33/2007 până la data de 07.06.2022, ora 12:00, iar nominalizarea în funcția de membru al Comitetului de reglementare al ANRE se face la propunerea comună a comisiilor sesizate.

 

Depunere de candidaturi pentru Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

În categoria Anunț19 mai 2022

În conformitate cu dispozițiile art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au stabilit, în ședința comună din 18 mai 2022, declanșarea procedurilor parlamentare pentru numirea a 2 membri ai Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Candidaturile vor fi depuse la Secretarul General al Camerei Deputaților sau la Serviciul pentru lucrările Biroului Permanent al Senatului până la data de 27 mai 2022.

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 25 mai 2022


primit de la domnul deputat Gabriel Valer Zetea (Grupul parlamentar al PSD)
Marcel Ciolacu a promis susținere pentru proiectele Cultului Penticostal din Baia Mare

O întâlnire extrem de importantă cu reprezentanții Cultului Penticostal a avut loc marți, 24 mai 2022, în cabinetul lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, alături de care s-a aflat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 25 mai 2022


primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul Nicolae Ciucă propune un nou pachet de măsuri economice pentru a ajuta oamenii și firmele să depășească criza

Războiul din Ucraina, suprapus peste o economie globală șubrezită deja de pandemia de Coronavirus, a avut ca principal efect nefast creșterea prețurilor peste tot în lume.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 25 mai 2022


primit de la doamna deputat Simina Geanina Daniela Tulbure (Grupul parlamentar al USR)
25 de ani de Parteneriat Strategic cu SUA - un partener de securitate redutabil: întâlniri oficiale și discuții cu comunitatea de români din Washington

În perioada 16-20 mai 2022, deputata USR de Diaspora, Simina Tulbure, a participat la o deplasare în Statele Unite ale Americii, organizată cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de Parteneriat Strategic bilateral, ca parte a delegației conduse de doamna deputat Ana-Maria Cătăuță, alături de domnul Costel Neculai Dunava, domnul George-Cristian Tuță și domnul Nagy Szabolcs.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 25 mai 2022


primită de la domnul deputat Radu Panait (Grupul parlamentar al USR)
Familiile monoparentale în grija cui rămân?

În calitate de parlamentar al acestei țări, consider că datoria noastră este să avem legislație care să stimuleze productivitatea și creșterea societății noastre.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 25 mai 2022


primit de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Reducerea impozitului pentru mamele cu trei și mai mulți copii, o prioritate a PSD

Guvernul României, prin Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, va promova în perioada imediat următoare o serie de măsuri pentru susținerea mamelor cu mai mulți copii și a familiilor aflate în risc de vulnerabilitate.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult