Dezvoltarea unui sistem național de alertare a populației prin SMS, în caz de dezastru.

În categoria Anunțuri20 septembrie 2017

Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor organizează în data de 20 septembrie 2017, ora 9:00, etaj 7, camera 7077,  o dezbatere pe tema dezvoltării unui sistem național de alertare a populației prin SMS în caz de dezastru. La dezbatere vor participa instituțiile cu atribuții în domeniu și operatori de telefonie mobilă. Pentru mai multe detalii vă rog să vă adresați la cti@cdep.ro.  

INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

O nouă ediție a Programului de Internship derulat de Camera Deputaților, destinat studenților și tinerilor absolvenți, va avea loc în perioada 16 octombrie – 15 decembrie 2017. Înscrierile se desfășoară online până pe data de 30 septembrie 2017.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 septembrie 2017


În perioada 22 - 25 septembrie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Federală Germania, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 septembrie 2017


primit de la coordonatorul Grupului pentru Combaterea Traficului de Persoane, domnul deputat Angel TÎlvăr (Grup PSD)

Grupul pentru combaterea traficului de persoane, care funcționează în cadrul Parlamentului României, organizează Conferința Internațională privind Traficul de Persoane. Evenimentul se va desfășura marți, 26 septembrie, între orele 09.30 – 14.00, la Palatul Parlamentului, sala “Drepturilor Omului” (nivel P).

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 septembrie 2017


primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților susține folosirea tuturor mijloacelor de diplomație publică și parlamentară pentru a opri legea care va afecta dreptul la educație al copiilor români din Ucraina

Deputatul PSD de București Aida Căruceru a declarat că membrii Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților se opun categoric oricăror încercări ale statului ucrainean de a restricționa prin lege dreptul la educație al copiilor români din Ucraina.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 septembrie 2017


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, domnul deputat Ion Călin (Grup PSD)

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și-a desfășurat lucrările în zilele de 19, 20 și 21 septembrie 2017.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 septembrie 2017


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, doamna deputat Tamara Ciofu (Grup PSD)
„Părinții pot apela la bone specializate în îngrijirea și supravegherea copiilor”

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat miercuri, 20 septembrie, că Executivul a aprobat în ultima ședință de guvern normele metodologice de aplicare a Legii 167/2014 privind exercitarea profesiei de bonă, care stipulează, printre altele, că anexa contractului de muncă trebuie să conțină și un plan de activități al bonei, convenit de părțile semnatare.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult