Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Cocoș (Grupul parlamentar al PSD)

Cu câteva zile în urmă, am promis că voi dona jumătate din indemnația de parlamentar pentru sprijinirea sectorului medical, pentru achiziția de materiale și instrumente specifice și necesare în această perioadă de criză medicală generată de Covid-19.

8 aprilie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Reluarea cursurilor – sub semnul incertitudinii

Prelungirea stării de urgență, suspendarea cursurilor în școli și universități de aproape o lună, spectrul unei noi perioade de izolare la domiciliu pentru elevi, studenți, profesori, tineri și adulți deopotrivă, frecvența alarmantă a îmbolnăvirilor cu virusul distructiv, totul întreține neliniștea, preocuparea pentru evoluțiile viitoare din perspectiva socială, medicală, economică și financiară, nu în ultimul rând – educațională.

8 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Georgeta Carmen Holban (Grupul parlamentar al PSD)
Potențialul agricol național, șansa României de a rezista în această criză națională! Să cumpărăm cu toții produse românești

Partidul Social Democrat continuă propunerile privind îmbunătățirea situației generale a României în această perioadă de stare de urgență, și, implicit, în vederea sprijinirii populației în eforturile conjugate de a trece cu bine peste avatarurile prezente. În acest sens, PSD a inițiat un set de măsuri de sprijinire a agriculturii naționale, care coincid în mare parte cu solicitările fermierilor și specialiștilor români din agricultură.

8 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Putem adapta Bacalaureatul? Alte țări au făcut-o!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență pentru încă o lună, până pe 16 mai, și, cel mai probabil, decizia înseamnă că și anul școlar și anul universitar vor rămâne suspendate. În aceste condiții, găsirea celei mai bune soluții pentru elevii aflați în ultimul an de gimnaziu și de liceu, pentru care a fost dat complet peste cap programul Evaluării Naționale și al Bacalaureatului, trebuie să fie o prioritate.

8 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Potențialul agricol, șansa prin care vom evita criza economică

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu accentuează importanța valorificării potențialului agricol al României, care constituie cea mai bună variantă, la ora actuală, prin care țara noastră va reuși să evite o criză economică.

8 aprilie 2020 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 8 aprilie 2020, 14:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro