Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

Azi la Camera Deputaților
ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2019

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților anunță că în perioada 12 august – 12 septembrie se primesc cererile de prelungire a acreditărilor permanente, precum și legitimațiile valabile în sesiunea anterioară, pentru aplicarea vizei care va permite accesul în instituție în sesiunea septembrie - decembrie 2019. Anexăm cererea tipizată de prelungire a acreditărilor permanente.

   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

Având în vedere depunerea cererii de întrunire a Camerei Deputaților în sesiune extraordinară, în intervalul 26-30 august 2019, am decis convocarea ședinței Biroului permanent al Camerei pentru luni, 26 august, de la ora 12.30, în vederea stabilirii proiectului programului de lucru în această perioadă.

20 august 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Balan (Grupul parlamentar al PNL)
Solicit demiterea imediată a ministrului Sănătății, doamna Sorina Pintea

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan solicită în mod imperativ prim-ministrului Viorica Dăncilă să o demită imediat pe doamna Sorina Pintea de la conducerea Ministerului Sănătății, imputându-i atât miniciunile nenumărate, cât și incompetența dovedită aproape zilnic:

20 august 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PSD)
Numărul produselor tradiționale și a celor recunoscute la nivel european atestate de MADR este în continuă creștere

*Două treimi din cele 3,3 milioane de exploatații existente în prezent în România nu sunt eligibile pentru programele de subvenționare directă

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petru Daea, a răspuns la interpelarea deputatului PSD Elena Hărătău, ce a avut ca obiect susținerea micilor producătorilor agricoli din județul Bacău.

19 august 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Autoritatea incontestabilă a celui mai important compozitor român a impus în registrul analitic al muzicii clasice conceptul “critică de creație”. Prin aceasta, Enescu pleda pentru o abordare creatoare a compozițiilor clasice. Devine pianist, violinist, dirijor, pedagog, însă se impune incontestabil ca și compozitor, mai ales prin cele 2 Rapsodii Române și Oedipe, a căror valoare l-a propulsat în galeria marilor compozitori mondiali.

19 august 2019 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 21 august 2019, 1:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro