Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare

primit de la doamna deputat Carmen Hărău (Grup PNL)
Neîncrederea conducerii PSD în proprii parlamentari dovedește că partidul este în degringoladă

Conducerea PSD a decis! Parlamentarii PSD nu vor fi lăsați să voteze în problema numirii șefului SIE. Li s-a dat ordin să părăsească sala.

Constat că, de bună voie și nesilit de nimeni, PSD se îndepărtează din ce în ce mai mult de locul exercitării reprezentării propriului electorat: cand s-a votat moțiunea de cenzură și încuviințarea urmăririi penale pentru Ponta, parlamentarilor PSD li s-a interzis să se apropie de urna de vot, astăzi sunt scoși pe hol și li se interzice să intre în sala de ședință. Așteptăm cu interes momentul în care parlamentarii PSD vor accepta ca șefii să le interzică să intre în clădirea Parlamentului!
Degringolada în care se află acum PSD este marcată de o atitudine mocnită de ostilitate a propriilor parlamentari, care, primind mesajele cetățenilor țării în propriile colegii, s-au săturat să se prefacă. Nu au abilitățile de mistificare ale d-lui Ponta și le este din ce în ce mai greu să susțină guvernul condus de o persoană cu mari probleme de credibilitate internă și internațională.
PNL este alternativa la dezastrul pus în scenă de către un personaj cu grave probleme penale care nu mai are altă preocupare decat propria salvare.
Îl somăm pe d-l Ponta, care se prevalează de o infirmitate fizică temporară și lasă problemele țării și ale propriului partid de izbeliște, să recunoască că, din punct de vedere politic, s-a infirmizat definitiv și să-și dea demisia!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 15 noiembrie 2019, 9:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro