Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare

primită de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
Dragnea și Ponta ignoră problemele cu care se confruntă ieșenii

Constat cu stupoare că președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Victor Ponta ignoră problemele cu care se confruntă municipiul Iași și, de fapt, întreaga Moldovă.

Din păcate, după ce în campania electorală i-au asaltat pe ieșeni în nenumăratele vizite cu diverse promisiuni, astăzi, cei doi lideri ai PSD, prin neparticiparea la Hramul Sfintei Paraschiva, au demonstrat că nu mai au curajul sa mai de-a ochii cu cetățenii județului Iași.
Totodată, este important de semnalat faptul că, prin gestul lor, Ponta și Dragnea arată că nu girează actuala conducere a organizației județene a PSD Iași și că, de fapt, lasă de izbeliște proiectele promise ieșenilor, fără a mai exista vreo șansă ca acestea să fie implementate.
În toate vizitele efectuate la Iași, liderii PSD ne promiteau că vor susține construirea autostrăzii Iași – Târgu Mureș, care este absolut necesară pentru întreaga Moldovă. O altă promisiune făcută în campania electorală și în vizitele ulterioare a fost construcția unui spital regional de urgență. Nici unul din aceste proiecte, atât de necesare Moldovei, nu se realizează din lipsa de interes și de voință a Guvernului PSD!
Este evident, așadar, pentru toți ieșenii și pentru tot electoratul din această parte de țară că, atât timp cât PSD va fi la guvernare, Moldova va rămâne fără autostradă, fără spital de urgență și că această parte a României va fi condamnată la sărăcie. Nu rămâne decât ca la alegerile locale din primăvară și la cele parlamentare din toamna anului viitor, electoratul din Moldova să sancționeze la vot un astfel de comportament iresponsabil. A vota în continuare PSD înseamnă subdezvoltare pentru Moldova! A vota PSD în municipiul Iași cât și în întreaga Moldovă înseamnă că atât autostrada cât și Spitalul regional de urgență nu vor fi realizate în următorul ciclu electoral și va rămâne doar o poveste frumoasă spusă în campaniile electorale pentru a culege voturi, va rămâne o vorba goală și o minciună electorală ca multe altele.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 17 noiembrie 2019, 14:13
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro