Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare
A venit momentul când în trista piesă jucată de către PSD, începând din 2011, măștile au căzut. Odată cu ele, și cartoanele pictate care ascundeau, pentru marele public, pentru electoratul a ceea ce s-a numit USL, trista realitate a setei de putere pesediste.

A venit momentul în care el lider maximo, demnul urmaș mioritic al lui Che Guevara, tovarășul Victor Ponta, s-a prefăcut că pleacă urechea la solicitările poporului pesedist, popor care cerea de mai bine de doi ani, mai mult sau mai puțin vocal dar întotdeauna prin gura baronilor roșii gen Olguța Vasilescu, Oprișan, Mazăre sau alții, legiune, un pesedist ”pur sânge” candidat la președinția României.
Astfel se adeverește încă o dată că gestul PNL de a constata decesul alianței care l-a adus pe Victor Ponta la Palatul Victoria nu a fost un gest lipsit de temei adânc. Este firesc ca atunci când ai drept tovarăș de drum pe cineva gata să te trădeze și care te minte în mod repetat, mai repede sau mai târziu drumurile să se despartă.
PNL este pe drumul său. Domnul Ponta mai stă să se gândească dacă temenelele făcute de furnicile pesediste sunt destul de adânci pentru El, Supremul.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 6 decembrie 2019, 7:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro