Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare
Reprezentanții Grupurilor parlamentare ale PNL și PDL din Biroul permanent al Camerei Deputaților au propus, în cadrul ședinței de astăzi, ca mâine, 5 noiembrie, să aibă loc o nouă ședință a Comisiei juridice, de disciplină și imunități, pentru a se putea da un vot pe raportul privind cererea de arestare preventivă a deputatului PSD Ioan Adam.

Totodată, deputații PNL și PDL au propus convocarea de urgență a unei noi ședințe de plen pentru reluarea votului privind cererea de încuviințare a arestării preventive a deputatului PC Ion Diniță, precum și punerea pe ordinea de zi a aceleiași solicitări formulate de Parchetul General și pe numele parlamentarului PSD Ioan Adam.
Sub pretextul implicării parlamentarilor în campania electorală, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și reprezentanții majorității din Biroul permanent au respins cererea întemeiată a Opoziției. Propunerea PSD adoptată de Biroul permanent a fost ca aceste cereri venite din partea Ministerului Justiției să fie puse pe ordinea de zi a Camerei Deputaților peste două săptămâni, adică marți, 18 noiembrie.
Decizia de astăzi a reprezentanților PSD din Biroul permanent al Camerei Deputaților este o nouă dovadă a modului în care Victor Ponta și apropiații săi blochează justiția, protejând de brațul legii toți politicienii care au probleme penale. Mai mult ca niciodată, este evident că dacă Victor Ponta va ajunge președintele României, primul act normativ pe care îl va promulga de la Cotroceni va fi Legea amnistiei și grațierii, pentru a-i scăpa pe toți cei care îl sprijină necondiționat în campanie în schimbul promisiunii că vor fi scăpați de orice probleme și dosare penale în care sunt acum anchetați.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 9 decembrie 2019, 12:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro