Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare

primit de la Grupul parlamentar PNL

Deputatul PNL, domnul Eugen Nicolăescu, vicepreședinte al Comisiei de buget, finanțe și bănci, împreună cu deputatul PNL, doamna Andreea Paul, secretar al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, au avut astăzi, joi, 5 februarie 2015, la Camera Deputaților o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România - UNSAR.

Subiectele întâlnirii au vizat asigurările de viață și asigurările private de sănătate, problemele existente pe această piață, precum și soluțiile pentru îmbunătățirea sistemului de asigurări din România.
Părțile au convenit să stabilească o legătură permanentă de consultare și colaborare, astfel încât soluțiile identificate să fie implementate prin acțiunile legislative ale deputaților PNL. În acest sens, reprezentanții PNL și-au asumat inițiativa promovării unei propuneri legislative privind reglementarea malpraxis-ului până la data de 15 martie a.c., dacă Ministerul Sănătății nu-și va îndeplini obligația de a promova un astfel de proiect de lege.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 17 noiembrie 2019, 11:21
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro